2018. január 30., kedd

Off topic január - Vizsgák

1. We Heart It kedvenc

Új BuJo-t kezdtem, ahhoz kerestem inspirációt, mikor ezt a képet megtaláltam.

2. Zene


Sosem hallottam még Chlöeról, de mikor meghallottam először a dalt, azonnal beleszerettem.


3. Könyv
Istók Anna - Éhes felhő a napot

Nagyon tetszett ez a könyv, annak ellenére sikerült kiolvasni, hogy a vizsgaidőszak kellős közepén került a kezembe. Maga a történet is nagyon tetszett, de ahogy az írónő a gasztronómia nyelvén írja le a főszereplő érzéseit... Na ott nagyon, nagyon megfogott.

4. Sorozat/Film
Grace & Frankie

Annyi szuperhősös, disztópiás, fantasy sorozatot néztem mostanában, hogy már szomjaztam egy jó valóságban játszódó sorozatra. Egyrészt borzasztóan humoros tud lenni (Guy, the guy) másrészt pedig nagyon jól bemutatja a szereplők érzéseit. A sztori röviden, hogy 40 év házasság után a címadó főszereplők férjei bejelentik, hogy elválnak, mert egymással akarnak összeházasodni. A második évadot kezdtem most, can't wait to finish it.
5. Twitter kedvenc


Kevés dolog idegesített fel tévében úgy, mint a Fal és a Piramis, komolyan emberek, hát hova butulunk már el?

6. Meme
Képzeljétek ide, ahogy takaróba burkolózva, táskákkal a szemem alatt bámulok bele a jegyzeteimbe, amik lassan belepnek és egy szövegbuborékba kiáltom, hogy nem bírom az életet.

7. Inspiráció8. Food porn9. Írós/blogolós kedvenc10. Sztori
Idén egyetlen hibát követtem el eddig: addig halogattam a vizsgákra való felkészülést, míg az utolsó pillanatban nem szakadt a nyakamba minden. Az én hibám volt, de hát jó egyetemista nyilván az utolsó napokban tanul meg mindent... Most úgy érzem magam, mintha egy mosógépből húztak volna ki, de nem tart vissza attól, hogy a blogot most már tényleg helyrepofozzam. Van néhány tervem, de majd úgyis látjátok. Addig is, kitartás mindenkinek!


Niki

Képek forrása: WeHeartIt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése